Missie en Visie.

We hebben onze missie en visie hieronder uitgesplitst naar maatschappelijke en duurzame punten.

Retap staat voor hervullen met kraanwater

Retap is een organisatie met de missie om de wijze waarop we water drinken te verbeteren. "We staan voor een gezonde levenswijze, eco, duurzaamheid en goed design"

Water is de essentie van het leven en het zou niet zo geëxploiteerd moeten worden dat het milieu onnodig beschadigd wordt door niet gebruik te maken van de infratstructuur die speciaal voor water alleen is aangelegd. Het water uit de kraan in de Westerse wereld is veilig voor consumptie.

De Retap Bottles zijn een Danish Desing product en heeft awards teogewezen gekregen voor haar sterke branding, design en uitstraling. Een prachtig lifestyle product met een sterke missie. Danish Design laat zich vooral kenmerken door eenvoud en functionaliteit.

We staan voor en gezonde levensstijl. Deze vraagt onder andere om genoeg vocht op een dag te drinken ( +/- 2 liter) Water is verfrissend, goed voor je algehele gezondheid en geeft je energie. Wij vinden dat water drinken ook leuk moet zijn en geven hier inspiratie aan.

Om je drinkwater schoon en veilig te houden, is glas het meest geschikte product. Alle producten van Retap zijn vrij van weekmakers, PVC, BPA en andere schadelijke stoffen


De flessen van Retap zijn gemaakt van borisilicaat glas, ookwel laboratorium glas genoemd. Uniek, wij geven een levenslange garantie op onze flessen met Retap logo. Voorwaarden? Maak een foto van de gebroken fles, van de factuur en stuur deze digitaal naar Retap. De klant betaald slechts € 5,- per gereclameerde fles voor handling en verzenden.

De verpakkingen van Retap, zijn naast de Retap Bottle zelf, onze grootste vertegenwoordigers van bewust en duurzaam omgaan met onze wereld. Alle verpakkingsmaterialen zijn zorgvuldig geselecteerd door Retap en er wordt alleen gebruik gemaakt van milieu vriendelijke materialen en inkten.

Designed in Denmark, produced in Europe.

Ons product voldoet aan de hoogste veiligheids normen die gelden binnen Europa. Tot op vpe niveau wordt de productie van onze glaswaren geregistreerd. Onze producten staan voor hoge kwaliteit en onze papieren onderschrijven dat. Neem contact op voor extra informatie.