TNO onderzoek: Is Chemisch Recyclen de oplossing voor het Plastic Afval Probleem

Hoewel de inzameling en recycling van kunststofverpakkingsafval de afgelopen jaren flink is toegenomen, kent de markt voor gerecycled plastic de nodige uitdagingen. Er wordt gezocht naar alternatieve technieken om recycling van plastic te verbeteren.

Read more

Succesvolle PromZlive Ahoy 2018

Op 16 en 17 mei jl. vond de PromZlive in de Ahoy te Rotterdam plaats. We kijken terug op een zeer succesvolle beurs met erg veel aandacht voor onze duurzame missie, "heroverwegen hoe we met water omgaan" en wijze waarop we hier ook feitelijk gestalte aangeven middels de Retap Bottle.

Read more

Het Europees Parlement stapt over naar Retap

Het Europees Parlement versterkt duurzaamheid met de Retap Bottle

Read more

Retap in the X-Factor

Retap is al jaren een populair product en gewild product met meerdere TV momenten. Zo ook tijdens de opnames van the X Factor in Zweden 2012 waarin Retap een vaste gast o.a. bij de jury aan tafel..

Read more

Glas of geen glas

Met mijn flesje Spa Blauw liep ik naar de Albert Heijn. Voordat u moord en brand schreeuwt: een flesje dat ik al een eeuwigheid bijvul met good old kraanwater. Uiteraard! Het kopen van plastic flesjes gevuld met water is niet lief voor het milieu en niet zinvol. Vooral omdat het kraanwater van Nederland het beste drinkwater van Europa is!

Read more