Awards

Retap is beloond met meerdere awards. Deze awards zijn belangrijk vanwege de erkenning en steun dat we met onze missie werken aan een betere wereld. De echte waardering komt van al onze Retap gebruikers, welke zich herkennen in onze missie.


    Red Dot waardeert ons voor het horen tot het beste in design en business. "Onze internationale design     wedstrijd, de "Red Dot Design Award", richt zich op diegenen die zich willen onderscheiden van hun     bedrijfsactiviteiten door Design."                                                               
            - Red Dot -


        De Promotional Gift Award waardeert producten welke voldoen aan het profiel van een moderne, zeer         communicatief promotioneel artikel op een excellent niveau. De jury onderwerpt de producten aan vijf         criteria: het product idee, kwaliteit van het desing, de duurzaamheid van de producten en uiteindelijk het         klant/merk binding potentieel. Retap voldoet aan al deze 5 criteria en vervult daarmee een zeer relevante         maatschappelijke functie voor mens en organisatie.
                                                - PGA -


            GOOD DESIGN is het oudste en meest prestigeuze Award Program ter wereld. Opgericht in 1950 in             Chicago (U.S.A) door de voormalig MoMA curator Edgar Kaufmann jr. samen met pioniers van het             moderne design zoals Charles en Ray Eames, Russel Wright, George Nelson and Eero Saarinen. GOOD             DESIGN eert jaarlijks bereikte resultaten van de beste industriële en grafische designers en                                         wereldwijde producenten voor hun buitengewonen inzet en reis naar design excellence.                   

                                                - The Chicago Athenaeum -